Image

Kom I Kontakt

Spørgsmål? Jeg er glad for at hjælpe!

KONTAKT MIG >

Mød Petti Kirkeby Ravn

Jeg hedder Petti Kirkeby Ravn, og er uddannet psykoterapeut. Jeg har personlig erfaring med opvækst i en alkoholfamilie, er skilt og har haft tab og krise tæt inde på livet. Jeg går løbende i terapi og får supervision hos andre erfarne psykoterapeuter. Jeg er mor til to voksne sønner, er bedstemor og bor sammen med min kæreste.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København 2009 og har siden 2016 været tilknyttet SEOP, Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi som fast terapeut.

Jeg er uddannet i Den Løsningsfokuserede Samtale fra Solutionfocus i 2009, og jeg har en Diplomuddannelse i pædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet i 1996.

Jeg har arbejdet som terapeut i TUBA, Terapi og Rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere fra 2009-2018 og er oprindelig uddannet pædagog. Siden 2004 har jeg arbejdet som Familierådgiver på Nørrebro, og i 2012 blev jeg uddannet PMT-O terapeut, Parent Management Training Origon fra Socialstyrelsen.

Til par blev jeg 2014 uddannet i PREP, Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold og i KIFF, Kursus I Fælles Forældresamarbejde.

I 2021 har jeg suppleret med uddannelse i EFT- parterapi hos Jette Simon: Externship in Emotionally Focused Therapy og Core Skills Advanced Training Module 1 og 2. 

Jeg har i 2017 taget årskursus i Kropspsykoterapi, og jeg har i 2018 taget uddannelse i COS-P, Circle of Security Parenting om tilknytning. I 2019 blev jeg uddannet Cool Kids vejleder, program til børn og unge med angst.

RING FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE >
Petti har
0+
års erfaring
Petti har
0+
Samtaler bag sig